Bech-Bruun 

Bech-Bruun søger stud.jur. til skat


Vil du arbejde med både national og international skatteret hos en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

Om jobbet
Selskabsskatteret, transfer pricing, international skatteret, moms, punktafgifter og skatteproces er blot nogle af de mange områder inden for skat, du vil prøve kræfter med som stud. jur. i Bech-Bruuns faggruppe, Skat. Vi rådgiver internationale koncerner, små og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder og kommuner om problemstillinger inden for alle grene af skatte- og afgiftsretten. Ud over at du som stud. jur. vil indgå i et højt specialiseret team, vil du få mange forskellige og udfordrende opgaver.  Du vil blandt andet få mulighed for at:

  • Deltage aktivt i afdelingens løbende sagsbehandling.
  • Lave juridiske undersøgelser, notater og kilde- og informationssøgning.
  • Udarbejde nyhedsbreve, undervisnings- og kursusmateriale.

Du vil blive en del af et socialt team, der gør meget ud af samarbejde, sparring og feedback. Arbejdstiden er cirka 15 timer om ugen, der typisk er fordelt på to dage. Vi ved, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og arbejde, og vi er derfor fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, også i eksamensperioder.

Om dig
Du er jurastuderende på kandidatuddannelsen og har interesse for vores fagområder.

Din faglighed er helt i top, og du har en forkærlighed for detaljen.  Du har vilje og lyst til at arbejde i en travl og dynamisk advokatvirksomhed og er klar til at smøge ærmerne op. Og så er du selvfølgelig ambitiøs og udadvendt med et stort personligt drive.

Vi tilbyder
Bech-Bruun er en spændende arbejdsplads med mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring.  Her er en uformel omgangstone og en stor gruppe af stud.jur.er, der ofte holder sociale arrangementer på tværs af faggrupperne.

Vi satser stærkt på vores stud.jur.er. Derfor tilbyder vi dig kvalificerende arbejde og målrettet kompetenceudvikling, så du kan uddanne dig til at blive en god fuldmægtigkandidat. Det understøtter vi blandt andet gennem Bech-Bruun Academy, hvor vi i år har valgt at sætte fokus på mental robusthed i et obligatorisk udviklingsforløb for vores stud.jur.er.

Søg jobbet
Synes du, at jobbet lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning, cv og karakteroversigt hurtigst muligt og senest den 23. oktober 2018. Vi afholder samtaler løbende. Skriv i ansøgningen, hvilke valgfag du følger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdsdage:
Dag

Ansøgningsfrist:
23-10-2018

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
København

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Lotte Buch Holst
Telefon: +45 72273584
Mobil: +45 25263584

Hjemmeside:
http://www.bechbruun.com/da