Mennesker Karriere Presse Kontakt
 
 
Din branche     Vores områder     Videncenter     Services     Om os
 
 

Advokat
Fuldmægtig
Studerende
Sekretær
Stabsfunktion
Medarbejderne fortæller
 
 

Bech-Bruun søger advokat til M&A i Aarhus

Vil du være en del af Danmarks bedste og mest markante M&A-team? I seks år i træk har vi toppet Mergermarkets årlige liste over advokatfirmaer, der har rådgivet ved flest M&A-transaktioner i Danmark. Nu søger vi et nyt medlem til vores team i Aarhus.

Du vil sammen med nogle af landets dygtigste advokater arbejde med M&A og selskabsret for danske og internationale virksomheder. Vi rådgiver en bred vifte af danske og udenlandske finansielle og industrielle aktører, herunder kapitalfonde og virksomheder. Du vil således beskæftige dig med køb og salg af virksomheder, private equity og selskabsret.

Du er en vigtig spiller på et sammensat hold
Du er en skarp jurist med minimum 3 års erfaring inden for M&A. Nu ønsker du at tage dit næste karriereskridt og samarbejde med af nogle af de bedste i branchen. Vi forventer, at du:

  • Trives med en travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav.
  • Brænder for at yde førsteklasses rådgivning.
  • Har solid forretningsforståelse, så du hurtigt kan spotte vores klienters udfordringer og muligheder.
  • Har lysten og evnen til at udbygge vores netværk gennem forretningsudviklende aktiviteter.
  • Drives af lysten og viljen til hele tiden at blive endnu bedre.
  • Behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau.
  • Er kvalitetsbevidst, ambitiøs og resultatorienteret.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus og Shanghai. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens bedste.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i vores eget Academy, der blandt andet indeholder et talentudviklingsprogram for vores advokater. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder som for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring samt forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Passer profilen på dig?
Så hører vi meget gerne fra dig. Upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte M&A-partner Claus Aagaard Nielsen på telefon 72 27 35 63 eller M&A-partner Søren Kamp Nørbæk på telefon 72 27 33 72.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 
 

Ansøgningsfrist

05-09-2018

Tiltrædelsesdato

Efter aftale

Arbejdssted

Aarhus
 
Send ansøgning
Tip en ven
Printvenlig version

Kontaktperson


Mai-Britt Brandt Poulsen
T +45 72273593
M +45 72273593