Mennesker Karriere Presse Kontakt
 
 
Din branche     Vores områder     Videncenter     Services     Om os
 
 

Advokat
Fuldmægtig
Studerende
Sekretær
Stabsfunktion
Medarbejderne fortæller
 
 

Brænder du for IP? Bech-Bruun søger advokat og advokatfuldmægtig i Aarhus

Har du lyst til at arbejde med immaterialret i et internationalt miljø på et af landets førende kontorer? Så er det måske dig, vi mangler på vores kontor i Aarhus.

Du bliver en del af vores højt specialiserede og internationalt anerkendte faggruppe IP&T, der rådgiver danske og udenlandske virksomheder. Du kommer til at beskæftige dig med flere områder inden for immaterialretten men særligt med vægt på varemærke- og designret i en afdeling, som er ekspanderet væsentligt de seneste år.

Drive, kvalitet og høj faglighed
Vi søger en advokat og en 3. års fuldmægtig med erfaring inden for immaterialret. Du har gode teoretiske kvalifikationer og erfaring med varemærkeret og markedsføringsret. Du brænder for immaterialret og kan lide at være en del af et team, hvor fagligheden er høj, og hvor du får mulighed for at rådgive nogle af Danmarks største virksomheder.

Desuden er du god til at kommunikere i skrift og tale – både på dansk og engelsk. Du har lysten og viljen til hele tiden at blive endnu bedre, og du trives med en travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav. Du krydrer det hele med en stor portion engagement, ambitioner og humoristisk sans.

Vi tilbyder ansvar, udfordringer og udvikling
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus og Shanghai. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens dygtigste.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i vores eget Academy, der blandt andet indeholder et intensivt uddannelsesforløb for vores advokatfuldmægtige og et talentudviklingsprogram for vores advokater. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder som for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring samt forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Søg jobbet
Passer profilen på dig, så upload din ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte senioradvokat Inge Kirstine Skou på telefon 72 27 35 04 eller HR-konsulent Mai-Britt Brandt Poulsen på telefon 72 27 35 93.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 

Ansøgningsfrist

29-04-2018

Tiltrædelsesdato

Snarest muligt

Arbejdssted

Aarhus
 
Send ansøgning
Tip en ven
Printvenlig version

Kontaktperson


Mai-Britt Brandt Poulsen
T +45 72273593
M +45 72273593