Mennesker Karriere Presse Kontakt
 
 
Din branche     Vores områder     Videncenter     Services     Om os
 
 

Advokat
Fuldmægtig
Studerende
Sekretær
Stabsfunktion
Medarbejderne fortæller
 
 

Stud.jur.er til Bech-Bruun

Er du stud. jur.? Og vil du lære af nogle af landets bedste advokater? Så grib chancen nu. Vi søger ambitiøse og fagligt velfunderede stud.jur.er, der brænder for juraen og har stort personligt drive. Vi søger både til Aarhus og København.

Hvis du spørger os, er der kun ét svar på spørgsmålet om, hvor du skal starte din karriere. Hos Bech-Bruun sikrer vi dig en god start. Som stud.jur. hos os bliver du en del af en spændende international og erhvervsorienteret virksomhed, hvor du lærer af nogle af branchens mest anerkendte og erfarne eksperter. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor vi altid har vores klienters marked og forretning i fokus, og hvor du får rig mulighed for at skabe en betydningsfuld karriere i en virksomhed med store ambitioner, forventninger, gode kolleger og godt fællesselskab.

Du får spændende og udfordrende opgaver
Du bliver tilknyttet en af vores 12 faggrupper, hvor du for eksempel skal:

• Udføre sagsbehandling og juridiske undersøgelser
• Forberede retssager
• Udarbejde notater
• Lave kilde- og informationssøgning
• Skrive udkast til nyhedsbreve
• Udarbejde kursus- og undervisningsmateriale.

Vi har så vidt muligt fokus på dine særlige interesser og din personlige profil, når vi vælger, hvilken af vores faggrupper, du tilknyttes.

Arbejdstiden er cirka 10-15 timer om ugen, typisk fordelt på to dage. Vi ved i Bech-Bruun, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og studiearbejde, derfor er vi også fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, naturligvis også i eksamensperioder.

Du er grundig, engageret og kvalitetsbevidst
Du læser jura på minimum tredje år, din faglighed er helt i top, og du har en forkærlighed for detaljen.  Du har vilje og lyst til at arbejde i en travl og dynamisk advokatvirksomhed og er klar til at smøge ærmerne op. Og så er du selvfølgelig ambitiøs, udadvendt og har et stort personligt drive.

Vi tilbyder ansvar og udvikling
Bech-Bruun er en spændende arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone og mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi satser stærkt på vores stud.jur.er. Derfor tilbyder vi dig kvalificerende arbejde og målrettet kompetenceudvikling, så du kan uddanne dig til at blive en god fuldmægtigkandidat.

Det understøtter vi blandt andet gennem Bech-Bruun Academy, hvor vi i det obligatoriske udviklingsforløb for vores stud.jur.er har fokus på mental robusthed, trivsel, samarbejde og meget mere.

Vi støtter din internationale profil gennem studielegat og mulighed for studieorlov. Vi har også en speciale-ordning, hvor vi blandt andet stiller kontorfaciliteter til rådighed og tilbyder faglig sparring.

Interesseret?
Synes du, at jobbet lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning, cv og karakteroversigt via vores hjemmeside. Vi holder samtaler løbende.

Skriv gerne i ansøgningen, hvilke valgfag du har nu og har planer om at følge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vælg afdeling i menuen til højre for at søge denne stilling >>

 
 

Afdeling

København
Aarhus

Ansøgningsfrist

Løbende

Tiltrædelsesdato

Efter aftale

Arbejdssted

Aarhus eller København
 
Tip en ven
Printvenlig version