Mennesker Karriere Presse Kontakt
 
 
Din branche     Vores områder     Videncenter     Services     Om os
 
 

Advokat
Fuldmægtig
Studerende
Sekretær
Stabsfunktion
Medarbejderne fortæller
 
 

Bech-Bruun søger advokat til persondataret

Har du lyst til at arbejde med persondataret i et internationalt miljø? Og interesserer du dig for forretningsudvikling og projektstyring? Så er det måske dig, vi mangler til vores persondatateam i Aarhus.

I forbindelse med det øgede fokus på beskyttelse af persondata og overholdelse af persondatalovgivningen søger vi en ny kollega med erfaring inden for dette område. Du bliver en del af vores højt specialiserede persondataretsteam, hvor vi er seks ildsjæle, der brænder for vores fag og for at yde førsteklasses rådgivning. Vi rådgiver danske og udenlandske virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer inden for alle aspekter af persondataretten.

Dit arbejde vil primært bestå i persondata compliancerådgivning, udarbejdelse af aftaler og politikker, rådgivning om strategi, gennemførelse af persondateretlige Gap-analyser og datamapping, som vi gennemfører for virksomheder og offentlige organisationer.

Drive, kvalitet og høj faglighed
Du er advokat og har erfaring med persondataret for eksempel fra advokatbranchen, som inhouse jurist i en virksomhed eller fra en offentlig myndighed. Du brænder for at yde førsteklasses rådgivning og har en god forretningsforståelse, så du hurtigt spotter de udfordringer og muligheder, som vores klienter står overfor. Med dit naturlige flair for at opbygge relationer har du lysten og evnen til at udvikle forretningsområdet yderligere, ligesom dit fokus er på praktisk orienteret rådgivning.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk, og så er det et plus, hvis du har erfaring med projektstyring. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med udarbejdelse af og rådgivning om kommercielle kontrakter.

Som person er du ambitiøs og resultatorienteret. Du sætter pris på en udadvendt, uforudsigelig og travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav, og hvor din indsats er værdsat. Derudover har du gode samarbejdsevner, et naturligt drive og humoristisk sans.

Vi tilbyder ansvar, udfordringer og udvikling
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København og Aarhus. Vi har én af de største og mest specialiserede afdelinger inden for persondataret med nogle af Danmarks førende eksperter.

Vores hverdag er generelt præget af en uhøjtidelig og uformel omgangstone, glæde ved arbejdet kombineret med høje ambitioner og en flad organisation og struktur. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger.

Vi har et ambitiøst uddannelsesprogram i Bech-Bruun Academy, som sikrer, at du løbende udvikler dine faglige og personlige kompetencer. Det indeholder blandt andet et intensivt talentudviklingsprogram for vores advokater. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder, for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring, massage- og fitnessordning samt forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Interesseret?
Passer profilen på dig, så upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 25. februar 2018. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Mikkel Friis Rossa på telefon 72 27 33 59 eller HR-konsulent Mai-Britt Brandt Poulsen på telefon 72 27 35 93.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 

Ansøgningsfrist

25-02-2018

Tiltrædelsesdato

Efter aftale

Arbejdssted

Aarhus
 
Send ansøgning
Tip en ven
Printvenlig version

Kontaktperson


Mai-Britt Brandt Poulsen
T +45 72273593
M +45 72273593