Mennesker Karriere Presse Kontakt
 
 
Din branche     Vores områder     Videncenter     Services     Om os
 
 

Advokat
Fuldmægtig
Studerende
Sekretær
Stabsfunktion
Medarbejderne fortæller
 
 

Bech-Bruun søger jurist til M&A Real Estate

Er du advokat med interesse for investeringer i fast ejendom? Og har du erfaring med transaktioner? Så er det måske dig, vi mangler til vores kontor i Købehavn. 

Om jobbet
Du bliver en del af vores team, der arbejder med alle juridiske aspekter inden for fast ejendom. Vores klienter er primært pensionskasser, institutionelle investorer og realkredit- og pengeinstitutter, herunder danske og udenlandske banker. Vi er kendt for nytænkende, kommercielt holdbare løsninger og for højt specialiseret rådgivning.

Din profil
Du er en skarp jurist med gode teoretiske kvalifikationer og engelskkundskaber. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som advokat. Du interesserer dig for, hvad der sker i erhvervslivet og har erfaring med transaktioner enten fra anden advokatvirksomhed eller eventuelt som virksomhedsjurist. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til finansiering.

Som person er du ambitiøs og resultatorienteret, og du trives med en travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav. Du er selvkørende, initiativrig og har gode samarbejdsevner. Du drives af lysten og viljen til hele tiden at blive endnu bedre.

Vi tilbyder
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus og Shanghai. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os vil du få faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens bedste.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i vores eget Academy, der også indeholder et talentudviklingsprogram for vores advokater. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder som for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Søg jobbet
Hvis profilen passer på dig, så upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 9. april. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte partner Steen Puch Holm-Larsen på telefon 72 27 34 35.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 

Ansøgningsfrist

09-04-2017

Tiltrædelsesdato

Hurtigst muligt

Arbejdssted

København
 
Send ansøgning
Tip en ven
Printvenlig version

Kontaktperson


Tine Barlebo Rasmussen
T +45 72273460
M +45 25263460